BTS #1 – een kleine samenvatting

september 20, 2019

Conclusie: ik maak teveel foto’s. En eigenlijk vind ik het super zonde dat al die foto’s in het niets verdwijnen – naast dat Instagram de stories na 24 uur alweer verwijderd. Dus hierbij mijn Behind The Scenes. Een mini samenvatting van mijn leven.

En om deze in te luiden een overzichtje van wat ik de afgelopen weken allemaal deed.

In september begon ik aan een stage. Praktisch gezien doe ik nu mijn derdejaars stage in mijn vierde jaar, omdat we zelf onze ‘halve jaren’ in mogen delen op de studie. Ik zocht naar een geweldige content stage en dacht deze gevonden te hebben; heerlijk veel fotograferen en creëren voor social media van klanten.

Jammer genoeg liep alles een beetje anders dan verwacht en ben ik na 2 maanden gestopt met stage lopen. Stom, dat was het wel even, maar het was een goede keuze. Ik moest even voor ‘mezelf kiezen’ – ook al heb ik daar een hekel aan.

Eén van de leukste dingen? Nieuwe plekjes ontdekken. Zoals hier de ID store in Haarlem. Onwijs leuke stad ook trouwens, daar wil ik binnenkort wel een keer naar terug.

En ik ontdekte mijn favoriete restaurant in Gouda. We zijn in mei verhuisd naar Gouda en dit was wel een hele leuke manier om kennis te maken met het toffe Casa Chow. Waar ze de lekkerste pannenkoekjes ooit hebben!

Wat ik ook wel heel tof vind: mijn eigen opdrachten blijven altijd ‘gewoon’ doorlopen. Wel of geen stage, wel of geen school, tussendoor blijf ik lekker veel shooten. Deze shoot bij een Dierenkliniek was wel één van de leukste van de afgelopen tijd.

Hoe herken je Kirsten? Grote groene tas met statief en spijkerbroek met stipjes. Mijn broertje zat pas in de bus en herkende mij van verre. Kon ik wel om lachen.

Het is alweer iets meer dan een maandje terug, maar mams was jarig en mocht de prachtige leeftijd van 50 bereiken. Heel tof om voor te bereiden ook. Grote Sarah opblaaspop voor de deur, een mooi handgemaakt kettinkje met de voorletters van mijn broertjes en mij erin als cadeautje en ’s avonds een groot feest.

Wat ook nog wel even een leuk momentje was; de shoot met Jennie van jenniefromtheblog een paar weken terug. Ik schrijf daar binnenkort nog wel wat meer over – maar ik volg haar al zo lang en één van de dingen die me tof leken om te doen, was shooten met haar en Cody. Lekker herfstachtige cozy beelden, mission accomplished.

Dus zoals je wel merkt, ik kan niet stil blijven zitten. Toen mijn stage stopte, ben ik ook gelijk op zoek gegaan naar manieren om lekker aan de slag te kunnen. Zo kwam ik in contact met MIESMEDIA – zijn doen veel horeca fotografie en social media beheer en I love it. Pas een proef shoot met hun gedaan en hopelijk binnenkort lekker knallen als freelancer bij MIESMEDIA!

Eigenlijk deed ik nog wel meer. Het vriendje en ik hadden zo nu en dan een date night, ik ga regelmatig naar mijn ouders (en knuffelen met mijn hondje) en deelde wat gezellige avonden met vrienden. Yes!

Komende week heb ik lekker volgepland. Een sessie voor mijn web teksten, introductie van een schoolvak, 2 shoots en ik mag er komend weekend zelf ook aan geloven: op de foto. Fijne week!

VIEW & ADD COMMENTS +