BTS #2 – leuke shoots en een nieuw bureau

november 20, 2019

Afgelopen week zat ik op een gelukswolkje. Alles leek op zijn plek te vallen: het werk bij MIESMEDIA is precies hetgeen waar ik gelukkig van word, ik mocht last minute shooten met Jennie voor een samenwerking én ik kreeg nog meer leuke fotografie opdrachten binnen.

Nou, dan heb je me gelukkig hoor.

De week begon niet zo leuk. Benji, mijn hondje die bij mijn ouders woont, kwam een nachtje logeren. We hadden nog maar net de auto weggezet en liepen richting huis, toen Benji uit het niets aangevallen werd door een andere hond. Het was zo ongelooflijk eng en zielig.

Hij heeft geluk gehad en alleen een wond op zijn rug, waardoor hij wel een kap om moest. Ik heb de volgende dag bij mijn ouders op hem gepast en hij was echt even zo zielig, wist niet waar hij het zoeken moest. Heb de hele middag naast hem gezeten en aan studie gewerkt.

Woensdag had ik mijn eerste échte MIESMEDIA shoot en wat was dit leuk! We gingen shooten bij Tijm in Utrecht, een onwijs leuk en knus restaurantje. Als je in Utrecht bent, echt waard om even langs te gaan!

We hebben drie uur lang geknald en het resultaat mag er zijn! Heerlijke warme en donkere beelden voor de winterse maanden.

Laat ik maar niet zeggen dat deze foto wel 3 keer opnieuw gedaan is maar hé, alles voor die ene foto!

Jennie appte me op dinsdag of ik donderdag toevallig tijd had om met haar te gaan shooten voor twee samenwerkingen. Ik wist niet hoe snel ik moest reageren: JA! Natuurlijk! Dat is een voordeel van veel ruimte en tijd hebben nu!

We begonnen bij de Rotterdamse Munt, één van de locaties die meedoet tijdens The Impact Days. De Rotterdamse Munt is een stadstuin op de Kop van Zuid en wauw! Jennie haar blog (met mijn foto’s!) kun je hier lezen.

Om daarna onze weg te vervolgen naar het Kralingse Bos. Er moesten wat plaatjes geschoten worden voor Oatly, een veganistisch drankje. Ik vind die herfstsfeer zo fijn! Pakte ook mooi mijn kans even om een foto te laten maken door Jennie.

Dit was wel een beetje een typische: ‘als Kirsten iets in haar hoofd haalt…’ Ik wilde heel graag in plaats van een kast een werkplek creëren in de woonkamer. Dus we baanden ons een weg door de Ikea en haalden een tafelblad bij de Praxis. Tada! Het kostte wat pijn en moeite, maar dan heb je ook wat.

Zaterdag gingen mijn vriend en ik op pad. Eerst naar Intratuin Duiven waar ze de grootste kerstshow van Nederland hebben. Nou echt, dan heb je me gelukkig hoor! Ik vind kerst zó leuk. Eigenlijk had ik die handwarmers wel mee naar huis willen nemen haha.

En het kostte wat overtuigingskracht, maar ik kreeg mijn vriend overgehaald om bij Eva een kerst shoot te laten doen tussen de kerstbomen. Wat een onwijs leuke locatie was dat zeg en Eva deed het geweldig! Heel benieuwd naar de foto’s!

Zondag was mijn papa jarig en mijn neefje ook, dus de hele dag fijn met familie doorgebracht.

De komende dagen heb ik het wel wat rustiger. Af en toe een dagje thuis om achter m’n nieuwe bureau te werken vind ik ook super fijn. En als het even meezit, gaan we volgende week naar de Winterefteling!

VIEW & ADD COMMENTS +