Het gezicht achter &kirsten

Hi! Ik ben Kirsten. Een creative story lover met een passie voor fotografie.

Als creatieveling en fotograaf doe ik niets liever dan het vertellen van verhalen met beelden. Of ik nou de liefde tussen een koppel vastleg of een bedrijf in beeld breng; ik vind het allemaal even tof! Vooral als ik zie wat het met mensen doet. Ze zien zien zichzelf met andere ogen, durven zichtbaar te worden of zien hun unieke waarde!

Ik ben dit bedrijf niet zomaar gestart, laat me je meenemen in mijn verhaal! 

Mooie dingen maken

Mijn fascinatie voor het vertellen van verhalen begon al vroeg. Als klein en verlegen meisje verdween ik het liefst in mijn creatieve bubbel door te tekenen, schilderen, knippen en plakken. Als dromer wist ik niet goed wat ik ‘later wilde worden’. Wat ik wél zeker wist, was dat ik wilde creëren. 

Mijn wereld stond stil

Rond mijn dertiende werd ik plotseling ziek. In die lastige periode werd creativiteit mijn uitlaatklep. Ik begon te bloggen, tekenen en illustreren. In een revalidatiecentrum knapte ik langzaam op. Een standaard tienertijd? Die had ik niet.

Van hobby naar werk

Het ziek zijn liet me inzien dat het leven kwetsbaar is. Ik wilde voluit leven, maar kon dat lange tijd niet. Toen het beter ging, beloofde ik mezelf dat ik zou gaan doen wat me gelukkig maakte. Niet langer wilde ik mezelf klein en veilig houden. Hoe spannend ik het ook vond, ik was vastbesloten om mijn creativiteit en passie te volgen.

Tijdens mijn studie Communicatie & Multimedia Design werd mijn liefde voor het vertellen van verhalen aangewakkerd. Tijdens de minor Fotografie aan de Fotovakschool raakte ik geïnspireerd door een leraar. Hij hield zich naast fotografie bezig met andere vormen van content en liet me inzien dat ik mijn passies kon combineren. Vanuit liefde voor storytelling, content, illustratie en fotografie startte ik mijn eigen bedrijf: &kirsten

blij

makers

Benji

Hotspots

Op pad

hoe ik te werk ga - het proces

Overal om me heen zie ik verhalen. Ik vind het heerlijk om jouw ideeën en verhalen te vertalen naar kloppende beelden. Bij mij krijg je geen standaard plaatjes en statische portretten. Wat je wel kunt verwachten? Speelse, onverwachte, creatieve en originele ideeën. Beelden die laten zien wie je bent.

Voordat we samen op pad gaan, ga ik eerst met je in gesprek. Wat is je verhaal? Wat is typisch jou? Waar houd je van? En wat wil je uitstralen? Alles om daarna een authentiek plaatje te schieten! Met mijn scherpe oog en gevoel voor compositie en styling vertel ik jouw verhaal in mijn foto’s. 

Wil jij jouw verhaal laten vastleggen in authentieke beelden?

Sluit Menu
×
×

Winkelmand