Het gezicht achter &kirsten

Hi! Ik ben Kirsten. Een creative story lover met een passie voor fotografie en ontwerp.  
 
Als creatieveling en fotograaf doe ik niets liever dan het vertellen van verhalen in beeld. Of dit nu gaat om een mooie reportage waarin jij helemaal jezelf bent of een logo die helemaal jij uitstraalt. Daar word ik nou blij van! Vooral als ik zie wat het met je kan doen. Je ziet jezelf eens met andere ogen, durft zichtbaar te worden, en gaat je eigen unieke waarde zien! 
 
&kirsten is niet zomaar ontstaan, ik neem je mee in mijn verhaal! 

Mooie dingen maken

Mijn fascinatie voor het vertellen van verhalen begon al vroeg. Als klein en verlegen meisje verdween ik het liefst in mijn creatieve bubbel door te tekenen, schilderen, knippen en plakken. Als dromer wist ik niet goed wat ik ‘later wilde worden’. Wat ik wel zeker wist, was dat ik wilde creëren. 

Mijn wereld stond stil

Rond mijn dertiende werd ik plotseling ziek. In die lastige periode werd creativiteit mijn uitlaatklep. Ik begon te bloggen, tekenen en illustreren. In een revalidatiecentrum knapte ik langzaam op. Een standaard tienertijd? Die had ik niet.

Van hobby naar werk

Het ziek zijn liet me inzien dat het leven kwetsbaar is. Ik wilde voluit leven, maar kon dat lange tijd niet. Toen het beter ging, beloofde ik mezelf dat ik zou gaan doen wat me gelukkig maakte. Niet langer wilde ik mezelf klein en veilig houden. Hoe spannend ik het ook vond, ik was vastbesloten om mijn creativiteit en passie te volgen.

Tijdens mijn studie Communicatie & Multimedia Design werd mijn liefde voor het vertellen van verhalen aangewakkerd. Tijdens de minor Fotografie aan de Fotovakschool raakte ik geïnspireerd door een leraar. Hij hield zich naast fotografie bezig met andere vormen van content en liet me inzien dat ik mijn passies kon combineren. Vanuit liefde voor storytelling, content, illustratie en fotografie startte ik mijn eigen bedrijf: &kirsten

blij

makers

Benji

Hotspots

Op pad

hoe ik te werk ga - het proces

En eigenlijk. Eigenlijk wil ik je vooral inspireren om voor je eigen geluk te kiezen. We maken samen jouw verhaal rond: met foto’s om trots op te zijn en ontwerpen die je het vertrouwen geven om zelf te gaan creëren, je verhaal te delen en zichtbaar te zijn. 

Geen standaard plaatjes en ontwerpen, maar speelse, onverwachte, creatieve en originele ideeën. Beelden die laten zien wie jij bent!

Sluit Menu
×
×

Winkelmand