oh, hey there

Hoi! Ik ben Kirsten.

Samen met mijn vriend woon ik in een heel fijn huis aan de rand van Gouda. Ik hou van gezelligheid en lekker eten, van wandelen met m’n hondje, het terras op met vrienden en van op pad zijn. Het liefst naar een mooie stad of een leuk eiland. Met m’n camera op zak.

my story

hoe het begon

Als klein meisje had ik al een liefde voor alles dat met creativiteit te maken had. Vooral tekenen en schrijven deed ik veel. In mijn tienertijd was ik een paar jaar ziek en eigenlijk zocht ik altijd wel inspiratie om iets te gaan doen: armbandjes knopen, foto’s maken, bloggen, strips tekenen.

Die tijd liet me inzien dat als je de mogelijkheid krijgt; je altijd alle kansen moet pakken. Ik heb dan ook geen seconde getwijfeld om een creatieve opleiding te doen. In 2021 rondde ik mijn opleiding HBO Communicatie & Multimedia Design af, na een héle toffe minor Fotografie aan de Fotovakschool. Toen wist ik: dit maakt me blij en ben ik begonnen met freelancen als fotograaf naast mijn studie. Toch besloot ik om part-time aan de slag te gaan als social media redacteur bij Dille & Kamille, één van mijn favoriete winkels. Het freelancen doe ik ernaast; voor mij een hele fijne combinatie!

leer me kennen :

voor altijd Repeat

phil collins

waar ik al mijn geld aan uitgeef

terras + props

favoriete Tv-show

Friends

favoriete hobby

tekenen + lezen

favoriete kleur

okergeel

ik kan niet leven zonder

mijn hondje

laten we dit samen doen.