2 jaar ondernemen — &kirsten

2 jaar ondernemen — &kirsten

Eind januari 2018 stapte ik met knikkende knietjes de Kamer van Koophandel in Rotterdam binnen. Misschien wel iets te onvoorbereid, zo bleek, want zelfs een goede bedrijfsnaam had ik niet. Maar: ik wilde creëren. Na wat vrienden dienstjes bleek dat ik er geld mee kon verdienen. Van mijn hobby mijn werk maken, wauw. Dat klonk als een droom! 

Studio Wonderful

De vriendelijke man die mij hielp met het inschrijven was onwijs enthousiast. ‘Gefeliciteerd he meissie, ga je het nog vieren?’ Ook daar had ik niet over nagedacht, maar een feestje was het zeker. Ik schreef me in onder de bedrijfsnaam ‘Studio Wonderful’ en ging grafisch ontwerpen. Ja, dat was het. 

Een jaar geleden veranderde dat plan drastisch. Ik had logo’s gemaakt, websites, folders, flyers. Noem het maar op. Heel tof om te doen, maar uiteindelijk bleek mijn hart bij fotografie te liggen. Ik rondde de minor Fotografie aan de Fotovakschool af en wist: DIT wil ik! 

Spannend als ik het vond deed ik portfolio shoots en hard work pays off, want twee maanden later fotografeerde ik mijn eerste bruiloft. Té gaaf! Ik wilde alles proberen: van bruiloft tot portret, van evenement tot food. Als ik eraan terug denk heb ik het afgelopen jaar best een aantal rete spannende dingen gedaan. Allemaal dingen die ervoor zorgde dat ik nu hier sta en kan zeggen: het gaat goed! 

Een nieuwe uitdaging

Ik zou af en toe bijna vergeten dat ik ook nog studeer. Mijn studie Communicatie en Multimedia Design sluit best goed aan bij wat ik momenteel allemaal doe én ik vond een geweldige meeloopstage waar ik nu vooral druk mee ben. Content creation is denk ik wel een omschrijving van de werkzaamheden waar ik het liefst mee bezig ben. 

Het werd voor mij ook wel tijd om de boel wat om te gooien. Een nieuwe naam, een nieuw concept, een nieuwe huisstijl én een nieuwe website. Hoppa! Ik ga fotograferen, schrijven, bloggen, illustreren en wie weet wat er nog allemaal op mijn pad komt. Maar ik ga vooral: verhalen vangen. 

Neem vooral eens een kijkje tussen de shoots die ik aanbied, pak de freebie en stay tuned voor de webshop die eraan komt! 

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand