WEEK IN FOTO’S 1 —

WEEK IN FOTO’S 1 —

Nou, daar is die dan hoor! Nummer 1 van hetgeen dat ik het aller liefste doe: foto’s delen. Ik maak zo absurt veel foto’s dat ik het af en toe maar stom vind dat de helft ergens op een stoffige hoop terecht komt. Dus: ik ga ze hier delen. Een overzichtje met wat ik nou de hele week deed.

Maandag en dinsdag was het rustig op stage. Ik loop sinds februari stage bij MIESMEDIA – een plek die onwijs goed bij me past. Ze zitten met hun kantoor in The Student Hotel Collab workspaces in Rotterdam. Toffe locatie waar je af en toe dit soort quotes tegenkomt. 

Ik beloofde mezelf meer te gaan sporten en het relaxte van de maandag is dat ik af en toe aan het einde van de middag met het vriendje mee kan rijden met de auto vanaf Rotterdam. Dus zo gezegd, zo gedaan. Net zo makkelijk gelijk even naar de sportschool te rijden. 

Deze week scheen eindelijk wat meer de zon! Ik schrok ook een soort toen ik wakker werd: het was namelijk al licht, dus ik dacht dat ik me had verslapen. Gelukkig niet – maar zo fijn dat het weer wat langer licht is! Je merkt aan alles dat iedereen weer wat vrolijker over straat loopt. 

Wat ik zoal op stage doe? Genoeg haha. Vooral opdrachten rondom fotografie en social media. Maar, ik mocht bijvoorbeeld ook de story highlight icoontjes voor ‘t Koffieboontje ontwerpen en dat vond ik zó tof om te doen. Blijft er toch altijd wel in zitten, dat illustreren. 

Woensdag was ik vroeg, dus liep ik nog even langs de Hema en Dille en Kamille. Twee winkels waar ik veel te vaak bezwijk aan impulsieve aankopen. Dit keer alleen bij de Hema, maar onder het mom van ‘ja, het zijn spulletjes voor stage’ vind ik het toch eerder een legitieme reden om in te slaan. Dit keer: pennetjes, een klein notitieblokje om mijn to do’s bij te houden en een etui. 

Dille en Kamille heeft trouwens een paascollectie waar je u tegen zegt. Ik wil het allemaal hebben, kijk die fijne kleurtjes dan… 

Toen ik donderdag op kantoor aankwam lagen deze heerlijke Koekela treats op me te wachten. Jummie! Koekela is een klant van MIESMEDIA en ze hadden en meeting gehad. Zeker niet vervelend 😉 

Eind van de middag weer eens richting de Hogeschool geweest. Er is een voortraject voor het afstuderen waar ik hopelijk in september mee ga beginnen. Dus ook al dacht ik klaar te zijn op de HU tijdens stage, mag ik toch af en toe -gezellig- even buurten. 

Ik heb één dag in de week vrij en dat was deze week de vrijdag. Eigenlijk een beetje in verband met m’n wat lagere belastbaarheid. Kan dan vaak denken van goh misschien een beetje onzin, maar aangezien ik deze vrijdag letterlijk niks deed omdat maar weinig lukte – besef ik me soms weer dat die vrije dag wel nodig is. 

Zaterdag gaf ik mezelf even een schop onder m’n kont. We bakten bananenbrood en wandelden een stuk bij het Goudse Hout. Vind dat dus echt één van de fijnste dingen om te doen in het weekend. Voelt een beetje als welcome in adulthood als ik zeg dat ik soms liever bananenbrood bak dan uit ga. Ach, verschil moet er wezen. 

Deze week wordt het weer een stukje drukker! Maart staat vol met shoots op mijn stageplek en heb onwijs veel zin om lekker te gaan knallen. Fijne week allemaal! 

Deze post heeft een reactie

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand