WEEK IN FOTO’S 2 —

WEEK IN FOTO’S 2 —

Ik neem jullie mee wat ik deze week deed! Het Corona virus was veel op het nieuws, maar daar merkte ik zelf nog maar weinig van. Er stonden namelijk best nog een aantal afspraken en het gewone leven leek door te gaan. 

Maandag en dinsdag waren nu ook weer de rustige dagen. Maandag ging ik aan de slag met een logo voor een klant voor stage. Super gaaf om te doen, helemaal in illustratie stijl, dus ik ben als een gekke enthousiasteling uren achter elkaar aan het tekenen geweest. Heel fijn. 

Ik zocht naar gezonde tussendoortjes en het bananenbrood dat m’n vriend en ik afgelopen weekend maakten was goed gelukt! Aanrader – heel makkelijk te maken én gezond. 

Woensdag hadden we een shoot voor Partyplan staan – een heel tof concept dat binnenkort online komt. Zo’n shoot beslaat dan wel het grootste gedeelte van de dag en is best intensief, maar als iets me gelukkig maakt is dat het wel. Hier een kleine sfeerimpressie; veel confetti, cocktails, taart en cupcakes! 

Ennnn nog een shoot! De dag erna was er weer zo’n zelfde shoot, maar dan in een andere setting. Dit soort shoots zijn vooral heel gezellig: het gaat om de spontaniteit, dus lekker kletsen, eten en daarmee ook nog eens de gaafste plekjes van Rotterdam zien. 

Laatste dag van de werkweek: ook weer een shoot! Dus eigenlijk heb ik het grootste gedeelte van de week met m’n flitser op m’n camera gelopen (en nu heb ik een lamme arm, haha). Ik heb de deze Profoto flitser nog maar een paar maandjes, maar het is – naast m’n camera natuurlijk – één van de beste aankopen geweest. 

Richting het weekend begon het toch weer wat meer tot besef te komen dat het Corona virus ook in Nederland wel grote impact heeft. Ik ging zaterdag toch nog even naar de sportschool (waar het mega rustig was en ze met desinfecteerspul achter je aan renden) en ‘s avonds eten bij een pannenkoekenrestaurant. Iets waarover ik twijfelde of ik het moest laten, maar denk dat ik vanaf nu maar weer terug in m’n holletje kruip. Zo min mogelijk naar buiten zodat anderen – en ikzelf natuurlijk ook wel – zo min mogelijk risico lopen. 

M’n verjaardag die ik volgende week zou vieren heb ik maar vast afgezegd, die vieren we dan maar een andere keer. Ik zou donderdag, op m’n verjaardag zelf, met m’n mams gaan high tea’en. Al verwacht ik dat ook dat verplaatst zal moeten worden. Vind dat ergens wel jammer, ik hou van m’n verjaardag, maar safety first. 

De afspraken die komende week staan lijken allemaal afgezegd te worden, maar het is nog even afwachten! Ergens hoop ik dat het allemaal mee valt en we met z’n allen snel weer aan de slag kunnen. Fijne week allemaal & take care! 

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand